Verwarming

Een belangrijke tak binnen ons bedrijf is de aanleg van nieuwe verwarmingsinstallaties. Daarnaast kunnen wij ook alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.


Voor nieuw aan te leggen cv-installaties komen wij eerst op het betreffende adres kijken. Zo kunnen wij een aanbieding op maat voor u maken en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Het maakt niet uit of u nu kiest voor radiatorenverwarming, vloerverwarming, een combinatie van beide of wellicht voor heteluchtverwarming. Voor alle disciplines hebben wij vakbekwaam personeel die u hierin kunnen adviseren en dit voor u kunnen uitvoeren.

Als warmtebron werken wij voornamelijk met RemehaNefit, en Vaillant. Afhankelijk van de situatie geven wij een advies over het merk ketel. Natuurlijk kunt u als klant ook altijd aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.


Voor bovengenoemde merken geldt ook dat wij nagenoeg alle onderdelen op voorraad hebben liggen in ons magazijn zodat wij in geval van een storing u snel van dienst kunnen zijn en de storing kunnen verhelpen. 
 

 

 

Vragen?

Aanhef: Dhr.      Mvr.
Uw voorletters:
Achternaam:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Uw e-mail:
Uw vraag:
 
 
  Contact informatie
Ravenshorst Installatietechniek BV
Vulcanusweg 4
6971 GW Brummen

Telefoon en email
0575-561336
info@ravenshorst-brummen.nl
Social Media netwerk

Twitter Youtube
Home Verwarming Airconditioning Sanitair Gas Electra Loodgieterswerk

Ravenshorst Installatietechniek BV
Vulcanusweg 4
6971 GW Brummen

Telefoon en email
0575-561336
info@ravenshorst-brummen.nl