Loodgieterswerk

Voor al uw dak – en loodgieterswerkzaamheden bent u ook bij ons aan het juiste adres. Denkt u hierbij niet alleen aan prefab zinken of koperen dakgoten, maar ook aan het op maat maken van allerlei soorten goten. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.


Met name op het gebied van zinken roevendaken, felsdaken of met lood bekleden van diverse ornamenten kunt u een beroep doen op onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Tevens kunnen zij voor u Losagne bedekking verzorgen. Dit is bedekking van hellende daken met vierkante of ruitvormige zinken of koperen platen variërend in afmeting van ca. 20 tot 45 cm.De foto’s hieronder laten een voorbeeld zien van een niet allerdaagswerk. De bekleding van de Toren van Landhuis Het Leusveld.

Zowel op de toren als de taboertoren is ooit de originele bedekking met losagnes vervangen door asphalt singles. Tijdens de restauratie van de toren zijn de asphalt singles opnieuw vervangen door losagnes. Het voordeel van losanges is dat het zich gemakkelijk laat verwerken over daken welke niet vlak zijn.

 

 

Vragen?

Aanhef: Dhr.      Mvr.
Uw voorletters:
Achternaam:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Uw e-mail:
Uw vraag:
 
 
  Contact informatie
Ravenshorst Installatietechniek BV
Vulcanusweg 4
6971 GW Brummen

Telefoon en email
0575-561336
info@ravenshorst-brummen.nl
Social Media netwerk

Twitter Youtube
Home Verwarming Airconditioning Sanitair Gas Electra Loodgieterswerk

Ravenshorst Installatietechniek BV
Vulcanusweg 4
6971 GW Brummen

Telefoon en email
0575-561336
info@ravenshorst-brummen.nl